tirsdag 17. april 2012

Litt av hvert

I mine øyne er de små krokusene de fineste. Dette er yndlingskrokusen, kjøpt hos Zimtrade for mange år siden, mener å huske navnet er Gipsy King eller Queen.Noen minutter til overs, vips så styrte bilen nesten helt av seg selv innom et av byens gartnerier, disse Dahliaknollene formelig skrek seg til å være med meg hjem, eller noe sånn.


Disse ble med hjem fra Zans kule butikk på hagemessa.


                                       Hilsen altmuligTua

9 kommentarer:

 1. Nydelig krokus...hi,hi..bilen styte seg selv inn til gartnerie...kjenner den:)..fine georginer også..ha en fin kveld:))

  SvarSlett
 2. Noen bilder kjører helt av seg selv, når det gjelder gartnerier :) Jeg har også en slik.

  Krokusen var kjempe flott! Herlig med en som ikke er lik alle de andre!

  SvarSlett
 3. Ja, når ikke du har vett til å svinge inn, så tar bilen over , he-he! Smart bil! Litt av et varp du gjorde også da. De georginene var bare superlekre! Flotte krokuser!

  SvarSlett
 4. Her har det snødd i natt, så det spøker for helgeværet. Jeg har en lang handleliste for besøk på hagesenter, og småstemor er på lista. De som står på trappa sammen med påskeliljene har fått dårlig behandling både av været og meg i hele vår.

  SvarSlett
 5. Biler med egen gartneri-radar som svinger av seg selv - ja, det kjenner jeg godt til! he he... Krokusene dine er veldig fine, gleder meg stort til jeg kan nyte ett sånt syn her etterhvert. Men inntil videre er det bare hestehov som dukker opp rundtomkring i det som en dag skal bli hagen min.
  Kos deg og nyt vårdagene!
  Titti-klæmm!

  SvarSlett
 6. Zimtrade, husker jeg gikk amok der for snart 10 år siden, jeg har endret på hagen en del siden den tid og heldigvis har noen av kjøpene overlevd.
  Nydelige krokuser.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentar! Å så utrolig smart å ha knekkebrødingredienser i norgesglass! Den ideen tror jeg at jeg stjeler gitt ;) Det bakes knekkebrød særdeles ofte i dette huset :)

  Ha en finfin dag!

  Klem

  SvarSlett
 8. Er nok enda noen uker før det spierer og gror ute hos oss. Her ligger snøen enda.
  Krokus er en vakker vårblomst.
  Ønsker deg en flott onsdagskveld.
  Klæm fra Anka

  SvarSlett
 9. Fine krokuser&fine kopper du har fått med deg hjem fra messa:) skulle gjerne ha vært der i helgen, for jeg trenger litt tips&inspirasjon til "prosjekt" hage:)klem kine

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)