lørdag 21. april 2012

Alternativ haging.


Dårlig vær, 2 grader og et snør. Dårlig hagevær det så vi dro på brukt og antikkmesse på Hamar i stede. Mye folk, mange boder, veldig mye brask, noe fint, men det meste var dyrt, Bare noen gamle flasker som ble med hjem derfra. Det artige var at den ene flaska kom fra Lillehammer bryggeri, den andre fra Gjøvik bryggeri, ganske lokalt med andre ord.


Å igjen klarte jeg å få med et par Dahliaer med hjem, må snart gi meg med det, har sikkert ikke nok potter til alle engang.

Det spirer iallefall her om dagen, dårlig lys så spirene strekker seg. Må håpe på bedre vær, så ut og inn bæringa kan begynne.


                                  Lørdagshilsen fra Tua

5 kommentarer:

 1. Ja, når man bor i Norge må man forberede seg på å gjøre alternative ting med jevne mellomrom. Høres ut som du har hatt en fin dag uansett vær=) Dersom det blir lite potter, får man alltids kjøpt fler=))) Gleder meg til å se resultatet. Ha en fin helg videre=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Ja, været får en ikke gjort noe med, så da får en finne på noe annet enn å være ute.Flotte flasker! Får håpe du har nok potter til alle dahliaene dine da :-)

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Så flott at du fikk med deg flaske fra Lillehammer da :) Flasker er veldig fint og kan brukes til mye!

  Her har det også vært surt og kaldt i dag, men det lover vist bra i morgen!

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Vi burde få subsidierte veksthus i Norge! Co2-fangere er vi også... Flaskene er kjempefine!

  SvarSlett
 5. Fint å se at det spirer godt av frøene du har sådd. Det gjør det her også. :)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)