fredag 27. april 2012

Dagens

Dagens tur med kamera og "lupe".


Små tulipaner jeg ikke kan huske å ha satt der, men det har jeg nok sikkert gjort allikevel. Knoppen viser litt farve så antakelig er den ganske mørk rosa. Spennende med ting som dukker opp uten at en aner hvorfor. Det skjer relativt ofte her hos meg.


Tror denne heter Valleriana Officinalis, lege et eller annet på norsk. Lurer på om den er av den litt overivrige typen staude som ikke er så lurt å ha i bedet.


Legger du godviljen til, vil du såvidt skimte en liten "tupp" av en løkspire, av typen på bildet under. Gleder meg veldig til disse kommer i blomst.



                                       Fredagsklem fra Tua

6 kommentarer:

  1. Hei,,
    Det er spennende med løker og blomster som en ikke husker helt,,kjenner til det ja he he,,
    Vi trenger litt sol og varme for at det skal bli litt fart i sakene . Jeg er så lei regnskurer nå ,
    rekker bare ut og rigger meg til så setter det igang med en ny skur grrr.

    Ha en fin helg , klem fra Marit.

    SvarSlett
  2. Jeg må nok innrømme at jeg stadig blir overrasket jeg også. I dag fant jeg en liten snøklokke ytterst i bedet mitt, og jeg som trodde at jeg ikke hadde snøklokker i hagen!

    I helga er det spådd sol, og da kommer det til å bli kjempe grønt og fint!

    SvarSlett
  3. Ja, du er ikke alene..det dukker stadig opp ting jeg lurer på om nissen har kommet med..kan ikke huske det er meg som har plantet:)
    Ønsker deg en fin helg:))

    SvarSlett
  4. Det er jo hyggelig med overaskelser, jeg oppdaget selv at jeg har noen botaniske tulipaner som dukket opp i ett av beddene:) Jeg viste ikke hva det var men etter et tilfeldig besøk på nettet fant jeg ut hva det var, altså botaniske tulipaner.
    God helg
    Klem
    Liza

    SvarSlett
  5. Jeg kjenner meg igjen:o) Jeg ligger på knærne og ser etter nye ting som skal dukke opp, he he! Det er alltid noe som man glemmer at man har:o)
    Spennende tider vi går i møte nå!
    Jeg gleder meg:o)
    Kos deg i helgen!

    Heleneklem

    SvarSlett
  6. Ja type korttidshukommelse, satt på høsten og stor overaskelse på våren, den kjenner jeg til :) Joda velviljen er i orden og jeg skimter gladioltuppen :) God hagehelg!

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)